Μετακίνηση με Λεωφορείο

Μετακίνηση με Λεωφορείο

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 17ου Πανελληνίου Νοσηλευτικού Συνεδρίου, η ΠΑΣΥΝΟ –ΕΣΥ θα μισθώσει λεωφορεία από διάφορες πόλεις για την μετακίνηση των συμμετεχόντων από την πόλη διαμονής τους προς τα Καλάβρυτα και την επιστροφή τους.

Οι πόλεις που θα είναι διαθέσιμα τα λεωφορεία είναι οι εξής: ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΡΤΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΡΙΝΘΟ, ΛΑΜΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ

Στο κόστος μετακίνησης περιλαμβάνεται η μετάβαση από κάθε πόλη στα Καλάβρυτα, στα ξενοδοχεία διαμονής και η επιστροφή. Το κόστος μετακίνησης από κάθε πόλη στα Καλάβρυτα συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής, έχει ως εξής:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΠΟΣΟ

ΑΓΡΙΝΙΟ 40
ΑΘΗΝΑ 50
ΑΡΤΑ 60
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 70
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  40
ΚΟΡΙΝΘΟ 25
ΛΑΜΙΑ 60
ΛΑΡΙΣΑ 90
ΠΑΤΡΑ 15
ΤΡΙΠΟΛΗ 30

Η πρόθεση μετακίνησης με λεωφορείο δηλώνεται μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2016 στη Γραμματεία του Συνεδρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

  • Η μίσθωση των λεωφορείων για κάθε διαδρομή θα γίνει εφόσον υπάρχει ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός 30 επιβατών.

  • Η καταβολή του τιμήματος, θα γίνεται την στιγμή της επιβίβασης με μετρητά. Η διαδικασία αυτή προτιμάται, γιατί σε περίπτωση που τελικά δε συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός επιβατών και το λεωφορείο δεν μισθωθεί, να μην υπάρχει δυσχέρεια επιστροφής των χρημάτων με τραπεζικά εμβάσματα.

  • Στην περίπτωση που δεν καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός επιβατών για κάποια διαδρομή, οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται εγκαίρως.

  • Στο κόστος μετακίνησης περιλαμβάνεται η μετάβαση από κάθε πόλη στα Καλάβρυτα, στα ξενοδοχεία διαμονής και η επιστροφή.

Στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας είτε στέλνοντας e-mail στο travel@pasyno2016.gr ή τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Αναχωρήσεις

Όλες οι αναχωρήσεις για τα Καλάβρυτα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα αναρτηθεί πίνακας με τις ώρες και τα σημεία αναχώρησης από κάθε πόλη.

Η αναχώρηση του συνεδριακού λεωφορείου με αφετηρία την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11.00 το πρωί από το ξενοδοχείο Hilton.

Άφιξη στα Καλάβρυτα

Τα λεωφορεία κατά την άφιξη στα Καλάβρυτα θα κάνουν στάση για αποβίβαση σε όλα τα συνεδριακά ξενοδοχεία.